KKU e-Learning
停靠面板
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
简体中文 (zh_cn)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
搜索
关闭
搜索
切换搜索输入
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
932333 :: SE133303
首页
日程管理
跳到主要内容
932333 :: Food Processing 1
首页
课程
Nongkai Campus
932333 :: SE133303
选课选项
Course Overview
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2020年06月17日
4 Downloadable Resources
Course Content
Start Date: 20/06/17
Category:
Nongkai Campus
常规
Announcements
บทนำ
วัตถุประสงค์
ใบงาน 1 การเสื่อมเสียของอาหาร
หนังสือ เวบไซต์
บทที่ 1 บทนำ
วีดีโอเรื่องแนะนำบทเรียน
น้ำในโรงงานอุตสาหกรรม
การคัดแยกและจัดลำดับชั้น
การทำความสะอาด
แลกเปลี่ยน
แบบทดสอบ
การลวก
การปอกเปลือก
About the Instructor
368 Students
20 Courses
ณชยุต จันท์โชติกุล
nachayut
ณชยุต จันท์โชติกุล
Show More >>
选课选项
932333 :: Food Processing 1
Teacher:
อ.ณชยุต จันท์โชติกุล
Teacher:
รศ.ณัฐจรีย์ จิรัคคกุล
Skill Level
:
Beginner
访客不能访问此课程,请登录。
继续
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2020年06月17日
4 Downloadable Resources
Course Features
Lectures
7
Start Date
17 Jun 2020
Skill level
Beginner
Language
English
Assessments
Yes
Tags
No Tags.