KKU e-Learning
停靠面板
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Contact Us
Site and Privacy Policy
简体中文 (zh_cn)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
搜索
关闭
搜索
切换搜索输入
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
TE033100 :: Food Chem
首页
日程管理
跳到主要内容
TE033100 :: เคมีอาหาร
首页
课程
Science & Technology
Technology
Food Technology
TE033100 :: Food Chem
选课选项
Course Overview
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2020年07月1日
18 Downloadable Resources
Course Content
Start Date: 20/07/1
Category:
Food Technology
常规
Announcements
Course outlines
การจัดเข้า lecture & Lab วิชา TE033 100 & TE033 110
Course outline TE033100
Course outline TE033110
Course outlines Lab Food Chem V2
น้ำในอาหารและคุณสมบัติทางเคมี
น้ำในอาหารและคุณสมบัติทางเคมี
Lab Food Carbohydrates
การหาปริมาณน้ำตาลรีดิวซ์ในตัวอย่างอาหารโดยวิธี Somogyi-Nelson
Standard curve of glucose
คำถามที่ต้องนำเสนอ_อ.วรนุช Lab 2&3
เพิ่มข้อมูลการนำเสนอ อ.ศุภวรรณ
เฉลยแบบฝึกหัด Lab food carbohydrate
Lipids in Food
Lipids in Foods (pdf)
Lab Emulsion & Lipid oxidation
Quiz Lipids in Food via Kahoot
Protein in Foods
Protein chemistry & Denaturation
Food proteins from animals & plants
Functional Properties of Proteins in Foods
Foaming Properties of Egg Whites
Quiz - Foaming Properties of Egg Whites
Science: What is Gluten? by America's Test Kitchen:
Food Proteins : Nutritive value
主题 6
主题 7
主题 8
About the Instructor
0 Students
3 Courses
รัชฎา ตั้งวงค์ไชย
ratchada
รัชฎา ตั้งวงค์ไชย
Show More >>
选课选项
TE033100 :: เคมีอาหาร
Teacher:
รัชฎา ตั้งวงค์ไชย
Teacher:
ผู้ช่วยศาสตราจารย์ศุภวรรณ ถาวรชินสมบัติ
Teacher:
ปฏิมากร
Teacher:
วรนุช ศรีเจษฎารักข์
Skill Level
:
Beginner
访客不能访问此课程,请登录。
继续
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2020年07月1日
18 Downloadable Resources
Course Features
Lectures
9
Quizzes
2
Start Date
1 Jul 2020
Skill level
Beginner
Language
English
Assessments
Yes
Tags
No Tags.