KKU e-Learning
Side panel
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Contact Us
Site and Privacy Policy
한국어 (ko)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
검색
닫기
검색
Toggle search input
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
TE 037 101 ::Research Methodology in Food Technology and Innovation
홈
달력
주요 내용으로 넘어가기
TE 037 101 :: ระเบียบวิธีวิจัยทางเทคโนโลยีอาหารและนวัตกรรม
홈
강좌
Science & Technology
Technology
Food Technology
TE 037 101 ::Research Methodology in Food Technology and Innovation
등록 조건
Course Overview
ระเบียบวิธีวิจัยทางด้านเทคโนโลยีอาหารและนวัตกรรม
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2023년 November 14일
4 Students Enrolled
30 Downloadable Resources
Course Content
Start Date: 20/08/2
Category:
Food Technology
공통
ข่าวและประกาศ
Course syllabus
Course syllabus 2023
Chapter 1
proposal and excercise
Inter student proposal
Thai_student proposal
Chapter 1
Checking list of research proposal
Self-study and etc.
Other link for self-study
Chapter 1: Research project establishment, research project writing and report
เกณฑ์การประเมินโครงการ
เกณฑ์การพิจารณาโครงการ
เทคนิคการเขียนข้อเสนอโครงการ
Chapter 5 : เทคนิคการวิเคราะห์ตัวแปรหลายตัวและการประยุกต์ใช้การวิจัย
Chapter 5 Multivariate Analysis
ตัวอย่างการวิเคราะห์สถิติด้วยเทคนิค Correspondence Analysis
การใช้โปรแกรมในการวิเคราะห์ CA ด้วย SPSS
ข้อมูลดิบ
Principle Component Analysis
FA
MVA
PCA concept
MVA practise
Factor analysis-PCA
PCA software programm
PCA concept-Thai ver.
Chapter 2 : Tool and data collections method, and sampling design
Data type
Excercise
Ranking platform
Stat book
stat book
Stat Table
Cluster Analysis
Eng Theory
Thai Theory
Paper 1
Paper 2
About the Instructor
460 Students
19 Courses
อัมพร แซ่เอียว
sampor
อัมพร แซ่เอียว
Interested In:
Food Product Development
Marketing Research
Sensory Evaluation of Food
등록 조건
TE 037 101 :: ระเบียบวิธีวิจัยทางเทคโนโลยีอาหารและนวัตกรรม
ระเบียบวิธีวิจัยทางด้านเทคโนโลยีอาหารและนวัตกรรม
Teacher:
ผศ.อัมพร แซ่เอียว
Skill Level
:
Beginner
손님자격으로는 이 강좌에 접속할 수 없습니다. 로그인 해 주시기 바랍니다.
계속
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2023년 November 14일
4 Students Enrolled
30 Downloadable Resources
Course Features
Lectures
8
Start Date
2 Aug 2020
Skill level
Beginner
Language
English
Assessments
Yes
Tags
No Tags.