KKU e-Learning
Panel lateral
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Contact Us
Site and Privacy Policy
Español - Internacional (es)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
Buscar
Cerrar
Buscar
Selector de búsqueda de entrada
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
TE 037 101 ::Research Methodology in Food Technology and Innovation
Página Principal
Calendario
Salta al contenido principal
TE 037 101 :: ระเบียบวิธีวิจัยทางเทคโนโลยีอาหารและนวัตกรรม
Página Principal
Cursos
Science & Technology
Technology
Food Technology
TE 037 101 ::Research Methodology in Food Technology and Innovation
Opciones de matriculación
Resumen del curso
ระเบียบวิธีวิจัยทางด้านเทคโนโลยีอาหารและนวัตกรรม
Precio
GRATIS
Inscribirse ahora
Ultima actualización en 14 de November de 2023
4 Estudiantes inscritos
30 Recurso descargables
Contenido del curso
Fecha de inicio: 2/08/20
Categoría:
Food Technology
General
ข่าวและประกาศ
Course syllabus
Course syllabus 2023
Chapter 1
proposal and excercise
Inter student proposal
Thai_student proposal
Chapter 1
Checking list of research proposal
Self-study and etc.
Other link for self-study
Chapter 1: Research project establishment, research project writing and report
เกณฑ์การประเมินโครงการ
เกณฑ์การพิจารณาโครงการ
เทคนิคการเขียนข้อเสนอโครงการ
Chapter 5 : เทคนิคการวิเคราะห์ตัวแปรหลายตัวและการประยุกต์ใช้การวิจัย
Chapter 5 Multivariate Analysis
ตัวอย่างการวิเคราะห์สถิติด้วยเทคนิค Correspondence Analysis
การใช้โปรแกรมในการวิเคราะห์ CA ด้วย SPSS
ข้อมูลดิบ
Principle Component Analysis
FA
MVA
PCA concept
MVA practise
Factor analysis-PCA
PCA software programm
PCA concept-Thai ver.
Chapter 2 : Tool and data collections method, and sampling design
Data type
Excercise
Ranking platform
Stat book
stat book
Stat Table
Cluster Analysis
Eng Theory
Thai Theory
Paper 1
Paper 2
Sobre el instructor
460 Estudiantes
19 Cursos
อัมพร แซ่เอียว
sampor
อัมพร แซ่เอียว
Interested In:
Food Product Development
Marketing Research
Sensory Evaluation of Food
Opciones de matriculación
TE 037 101 :: ระเบียบวิธีวิจัยทางเทคโนโลยีอาหารและนวัตกรรม
ระเบียบวิธีวิจัยทางด้านเทคโนโลยีอาหารและนวัตกรรม
Teacher:
ผศ.อัมพร แซ่เอียว
Skill Level
:
Beginner
Los invitados no pueden entrar a este curso. Por favor acceda con sus datos.
Continuar
Precio
GRATIS
Inscribirse ahora
Ultima actualización en 14 de November de 2023
4 Estudiantes inscritos
30 Recurso descargables
Características del curso
Conferencias
8
Fecha de inicio
2 Aug 2020
Nivel de habilidad
Principiante
Idioma
English
Evaluaciones
Yes
Etiquetas
No etiquetas.