KKU e-Learning
Side panel
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Contact Us
Site and Privacy Policy
English (en)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
Search
Close
Search
Toggle search input
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
SE133203 :: Food Chem (1/66)
Home
Calendar
Skip to main content
SE133203 :: Food Chem (1/66)
Home
Courses
Nongkai Campus
Food Technology and Innovation
SE133203 :: Food Chem (1/66)
Enrolment options
Course Overview
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 12 July 2023
18 Students Enrolled
69 Downloadable Resources
14 Assignments
Course Content
Start Date: 25/06/23
Category:
Food Technology and Innovation
General
Announcements
Water in Food
คุณสมบัติของน้ำ
LAB 1 Water Activity and Adsorption Isoterm
direction lab 1
Adsorption Isortherm
รายงาน Lab 1
Carbohydrate in Foods
Sugars
Non-enzymatic browning reaction
เอกสารประกอบการเรียนหัวข้อ polysaccharide 1
ใบงานเรื่อง พฤติกรรมของสารละลายแป้ง
Plant and Algae Polysaccharide
amylose - retrogradation
Lab 2 Reducing Sugar
Direction Lab 2 Reducing Sugar
Lab 2 Reducing Sugar
รายงาน Lab 2
Lab 3 RVA
Lab 3 RVA
Lab Report RVA
Lab 4 Pectin Extraction
Lab 4 Pectin Extraction
Lab Report Pectin Extraction
Lab Gelling Property
Direction Lab 5 Gelling Property
Report - Lab Gelling
Topic 8
Amino acid and proteins in food
Amino acid and protein in food_Text file
Pre Test1_ Amino acid
Post test1 Food Chem
Pre Test2_Food Chem
Test3
Grouping
รายละเอียดกรดอะมิโนที่ได้รับ
รายละเอียดเปปไทด์ที่เกิดจากกรดอะมิโนแต่ละกลุ่ม
Topic 9
Slide_Enzyme in Food industry
Enzyme in Food industry_Text file
ข้อสอบกลางภาคเรื่อง Food Enzyme
ส่งข้อสอบเรื่องเอนไซม์
grouping
Slide enzyme PDF
Lipids in Food
Food Lipids Text files
ส่งการบ้านโครงสร้างของ Polyunsaturated fatty acids (PUFA)
Slide_Lipid in Foods
โปรดแนะนำตัวเป็นกรดไขมันอิ่มตัว
โปรดแนะนำตัวเป็นกรดไขมันไม่อิ่มตัว
Vitamin
Direction Lab12_Vitamin in Vegetable&Fruits
Up load flow chart Lab12_Vitamin in vegetable&Fruits
Vitamin in Food
Up load report_Lab12
Vitamin in Food_Text
Vitamin in PDF file
Mineral
Direction lab 13
Mineral text
Mineral slide
Up load flow chart_Lab13
Upload Lab report_13
ส่งงานวิตามินและเกลือแร่
Pigments
Slide_Pigments
Text_Pigments
คำถามเก็บคะแนนระหว่างเรียน
Flavors
Slide_Flavor
Text_Flavors
Flavor in PDF
Food Additives
Slide_Food Additives
Text_Food Additives
ส่งรายงาน Additive
ตอบคำถามระหว่างเรียนที่นี่
Midterm Exam _Food Proteins
ข้อสอบชุดที่ 1
ข้อสอบชุดที่ 2
ข้อสอบชุดที่ 3
ข้อสอบชุดที่ 4
ข้อสอบชุดที่ 5
ข้อสอบชุดที่ 6
ข้อสอบชุดที่ 7
ส่งช้อสอบที่นี่
Final_LipdPigmentVitamin
ข้อสอบชุดที่ 1
ข้อสอบชุดที่ 2
ข้อสอบชุดที่ 2
ข้อสอบชุดที่ -3
ข้อสอบชุดที่ 4
ข้อสอบชุดที่ 5
ข้อสอบชุดที่ 6
ข้อสอบชุดที่ 7
ส่งข้อสอบ Final_LipidPigmentVitamin
Final_AdditiveFlavorMineral
ข้อสอบชุดที่ 1
ข้อสอบชุดที่ 2
ข้อสอบชุดที่ 3
ข้อสอบชุดที่ 4
ข้อสอบชุดที่ 5
ข้อสอบชุดที่ 6
ข้อสอบชุดที่ 7
ส่งข้อสอบ final AdditiveFlavorMineral
Final ย่อย ต้น 66
ข้อสอบ Final ย่อย ต้น 66
ส่งข้อสอบ Final ย่อย ต้น 2566
About the Instructor
247 Students
15 Courses
นิภาพร ทวีจันทร์
nipaporn
นิภาพร เส็งคำปาน
Show More >>
Enrolment options
SE133203 :: Food Chem (1/66)
Teacher:
รศ.นิภาพร ทวีจันทร์
Teacher:
รศ.บังอร เหมัง
Skill Level
:
Beginner
Guests cannot access this course. Please log in.
Continue
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 12 July 2023
18 Students Enrolled
69 Downloadable Resources
14 Assignments
Course Features
Lectures
20
Start Date
25 Jun 2023
Skill level
Beginner
Language
English
Assessments
Yes
Tags
No Tags.