KKU e-Learning
Panel lateral
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
Español - Internacional (es)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
Buscar
Cerrar
Buscar
Selector de búsqueda de entrada
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
SE133203 :: Food Chem (1/66)
Página Principal
Calendario
Salta al contenido principal
SE133203 :: Food Chem (1/66)
Página Principal
Cursos
Nongkai Campus
Food Technology and Innovation
SE133203 :: Food Chem (1/66)
Opciones de matriculación
Resumen del curso
Precio
GRATIS
Inscribirse ahora
Ultima actualización en 17 de June de 2024
35 Estudiantes inscritos
75 Recurso descargables
10 Asignacións
Contenido del curso
Fecha de inicio: 25/06/23
Categoría:
Food Technology and Innovation
General
Announcements
ประมวลรายวิชา
Protein in Food
Amino acid and proteins in food
Amino acid and protein in food_Text file
Pre Test1_ Amino acid
Post test1 Food Chem
Pre Test2_Food Chem
Post test 2
รายละเอียดกรดอะมิโนที่ได้รับ
ส่ง Dipeptide ของตนเอง
Post test 3
Post test4
Post test 5
Enzyme in Food
Slide_Enzyme in Food industry
Enzyme in Food industry_Text file
ข้อสอบกลางภาคเรื่อง Food Enzyme
ส่งข้อสอบเรื่องเอนไซม์
grouping
Slide enzyme PDF
Lipids in Food
Food Lipids Text files
ส่งการบ้านโครงสร้างของ Polyunsaturated fatty acids (PUFA)
Slide_Lipid in Foods
โปรดแนะนำตัวเป็นกรดไขมันอิ่มตัว
โปรดแนะนำตัวเป็นกรดไขมันไม่อิ่มตัว
Vitamin
Direction Lab12_Vitamin in Vegetable&Fruits
Up load flow chart Lab12_Vitamin in vegetable&Fruits
Vitamin in Food
Up load report_Lab12
Vitamin in Food_Text
Vitamin in PDF file
Mineral
Direction lab 13
Mineral text
Mineral slide
Up load flow chart_Lab13
Upload Lab report_13
ส่งงานวิตามินและเกลือแร่
Pigments
Slide_Pigments
Text_Pigments
คำถามเก็บคะแนนระหว่างเรียน
Flavors
Slide_Flavor
Text_Flavors
Flavor in PDF
Food Additives
Slide_Food Additives
Text_Food Additives
ส่งรายงาน Additive
ตอบคำถามระหว่างเรียนที่นี่
Midterm Exam _Food Proteins
ข้อสอบชุดที่ 1
ข้อสอบชุดที่ 2
ข้อสอบชุดที่ 3
ข้อสอบชุดที่ 4
ข้อสอบชุดที่ 5
ข้อสอบชุดที่ 6
ข้อสอบชุดที่ 7
ส่งช้อสอบที่นี่
Final_LipdPigmentVitamin
ข้อสอบชุดที่ 1
ข้อสอบชุดที่ 2
ข้อสอบชุดที่ 2
ข้อสอบชุดที่ -3
ข้อสอบชุดที่ 4
ข้อสอบชุดที่ 5
ข้อสอบชุดที่ 6
ข้อสอบชุดที่ 7
ส่งข้อสอบ Final_LipidPigmentVitamin
Final_AdditiveFlavorMineral
ข้อสอบชุดที่ 1
ข้อสอบชุดที่ 2
ข้อสอบชุดที่ 3
ข้อสอบชุดที่ 4
ข้อสอบชุดที่ 5
ข้อสอบชุดที่ 6
ข้อสอบชุดที่ 7
ส่งข้อสอบ final AdditiveFlavorMineral
Final ย่อย ต้น 66
ข้อสอบ Final ย่อย ต้น 66
ส่งข้อสอบ Final ย่อย ต้น 2566
Final 67
Final 67 submission
Aj Nipaporn
Water in Food
วัตถุประสงค์การเรียนรู้
วิธีการจัดการเรียนรู้
คุณสมบัติของน้ำ
Quiz
เอกสารประกอบการบรรยาย
ใบงานที่ 1 Sorption Isoterm
ใบงานที่ 2
Carbohydrate in Food : Sugar
วัตถุประสงค์การเรียนรู้
เอกสารประกอบการบรรยาย มอโนแซคคาไรด์ และอนุพันธ์
ใบงานที่ 1
เอกสารการบรรยาย Oligosac and its properties
ใบงานที่ 2
Carbohydrate in Food : Polysaccharide
Carbohydrate-Starch
ใบงานที่ 3
ใบงานที่ 4
็Pectin-Algae
โครงงานการสกัดเพกทินจากพืชท้องถิ่น
ใบงานที่ 5
Sobre el instructor
377 Estudiantes
18 Cursos
นิภาพร ทวีจันทร์
nipaporn
นิภาพร เส็งคำปาน
Mostrar más >>
Opciones de matriculación
SE133203 :: Food Chem (1/66)
Teacher:
รศ.นิภาพร ทวีจันทร์
Teacher:
รศ.บังอร เหมัง
Skill Level
:
Beginner
Los invitados no pueden entrar a este curso. Por favor acceda con sus datos.
Continuar
Precio
GRATIS
Inscribirse ahora
Ultima actualización en 17 de June de 2024
35 Estudiantes inscritos
75 Recurso descargables
10 Asignacións
Características del curso
Conferencias
18
Cuestionarios
1
Fecha de inicio
25 Jun 2023
Nivel de habilidad
Principiante
Idioma
English
Evaluaciones
Yes
Etiquetas
No etiquetas.