စာရင်းပေးသွင်းမှုဆိုင်ရာ ရွေးချယ်စရာများ

สาเหตุของการเสื่อมเสียของอาหารและหลักการถนอมอาหาร การประยุกต์ใช้เทคโนโลยีชีวภาพ ในอุตสาหกรรมอาหาร ความปลอดภัยของอาหารที่ได้จากการประยุกต์ใช้เทคโนโลยีชีวภาพ มาตรฐานการผลิตในอุตสาหกรรมอาหาร

Skill Level: Beginner
ဧည့်သည် သုံးစွဲသူများ ဤသင်ရိုး/သင်တန်းအား အသုံးမပြုနိုင်ပါ။ ကျေးဇူးပြု၍ လော့ဂ်အင်ပြုလုပ်ပါ။