KKU e-Learning
ဘေးဖက် panel/ ဘေးဘောင်များ
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Contact Us
Site and Privacy Policy
ဗမာစာ (my)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
ရှာဖွေမည်
ပိတ်ရန်
ရှာဖွေမည်
ရှာဖွေမှု စာသားရွေးချယ်ပါ
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
หลักการคำนวณในเทคโลยีการหมัก
Home
Calendar
ပင်မစာမျက်နှာထိ ကျော်မည်
TE023206 :: Principles of Calculation in Fermentation Technology (1/67)
Home
သင်ရိုး/သင်တန်းများ
Pending Courses
หลักการคำนวณในเทคโลยีการหมัก
စာရင်းပေးသွင်းမှုဆိုင်ရာ ရွေးချယ်စရာများ
Course Overview
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 16 June 2024
5 Students Enrolled
18 Downloadable Resources
Course Content
Start Date: 16/06/24
Category:
Pending Courses
General
Course syllabus
Announcements
ประกาศคะแนนสอบกลางภาค
1. บทนำ (Introduction)
Part 1 - Introduction
2. วัตถุดิบที่ใช้ในกระบวนการหมัก และการปรับสภาพวัตถุดิบ (Fermentation feedstock and biomass pretreatment)
Part 2 - Feedstock and pretreatment
3. กระบวนการหมัก (Fermentation processes)
Part 3-1 - Fermentation process
Part 3-2 (Fermentation process)
4. หน่วยและการเปลี่ยนหน่วย (Unit and unit conversion)
Part 4 - Unit and unit conversion
5. ปริมาณสารสัมพันธ์ และค่าผลได้ตามทฤษฎี (Stoichiometry and theoretical yield)
Part 5 - Lecture Stoichiometry 2567
6. กิจกรรมของเอนไซม์ และ Enzyme loading (Enzyme activity and enzyme loading)
Part 6 - Enzyme activity & Enzyme loading
7. ค่าผลได้ของการย่อยชีวมวล ผลได้ของการหมัก ประสิทธิภาพของการย่อยชีวมวล ประสิทธิภาพของการหมัก อัตราการผลิต (Hydrolysis yield, fermentation yield, hydrolysis efficiency, fermentation efficiency, productivity)
Part 7.1 - Yield, efficiency, productivity
Part 7.2
Part 7.3
8. การจำลองแบบกระบวนการหมักด้วยสมการทางคณิตศาสตร์ (Process modeling using mathematical model)
Part 8.1 - Kinetic modeling
Part 8.2 - Kinetic modeling
Part 8.3 - Kinetic modeling
Kinetic modeling (EXCEL)
9. การทำสมดุลมวล (Mass balance calculation)
Part 9 - Mass balance
Part 9 - Mass balancde (Excel)
About the Instructor
321 Students
8 Courses
ธนวัฒน์ ธนาพรสิน
ththan
Show More >>
စာရင်းပေးသွင်းမှုဆိုင်ရာ ရွေးချယ်စရာများ
TE023206 :: Principles of Calculation in Fermentation Technology (1/67)
Teacher:
อ.ธนวัฒน์ ธนาพรสิน
Teacher:
รศ.อภิลักษณ์ สลักคำ
Skill Level
:
Beginner
ဧည့်သည် သုံးစွဲသူများ ဤသင်ရိုး/သင်တန်းအား အသုံးမပြုနိုင်ပါ။ ကျေးဇူးပြု၍ လော့ဂ်အင်ပြုလုပ်ပါ။
ဆက်လက်၍
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 16 June 2024
5 Students Enrolled
18 Downloadable Resources
Course Features
Lectures
10
Start Date
16 Jun 2024
Skill level
Beginner
Language
English
Assessments
Yes
Tags
No Tags.