등록 조건

ประเมินทางประสาทสัมผัส หลักการรับรู้โดยประสาทรับความรู้สึก ปัจจัยที่มีผลต่อการประเมินการทดสอบทางประสาทสัมผัส การคัดเลือกและการฝึกฝนผู้ทดสอบ วิธีการวิเคราะห์ความแตกต่าง วิธีการวิเคราะห์เชิง พรรณนา  การทดสอบความชอบและการยอมรับ และการประยุกต์ใช้ทางสถิติ  วิธีการวิเคราะห์อาหารทาง ประสาทสัมผัสในการควบคุมคุณภาพ การพัฒนาผลิตภัณฑ์ และการวิจัยทางด้านอุตสาหกรรมอาหาร

         Importance of sensory evaluation, physiology and psychology for sensory evaluation, sensory perception, factors influencing sensory methods of discrimination testing, descriptive analysis; panelist selection and training; methods of sensory evaluation; questionnaire and data analysis for discrimination and descriptive test and application of statistic for analysis, sensory analysis in quality control, product development and research in food industry


Skill Level: Beginner
손님자격으로는 이 강좌에 접속할 수 없습니다. 로그인 해 주시기 바랍니다.