KKU e-Learning
Side panel
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Contact Us
Site and Privacy Policy
English (en)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
Search
Close
Search
Toggle search input
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
667344
Home
Calendar
Skip to main content
667344 Physical Properties of Food Materials
Home
Courses
Science & Technology
Technology
Food Technology
667344
Enrolment options
Course Overview
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 19 August 2010
17 Downloadable Resources
Course Content
Start Date: 19/08/10
Category:
Food Technology
General
กระดานข่าว
Topic 1
คำถามก่อนเรียนเรื่องสี
สมบัติเชิงทัศนศาสตร์ของวัสดุอาหาร
เครื่องมือวัดสี
คำตอบคำถามก่อนเรียน
Topic 2
คำถามก่อนเรียน-Rheology
Rheology-modelling
viscoelastic summary
question1-rheology
question2-rheology
answer-question2-rheology
วิสโคอิลาสติกของมะม่วงกวน
Topic 3
ตัวอย่างการประยุกต์ใช้สมบัติทางกายภาพ
Topic 4
การวัดทางกายภาพเบื้องต้น
ข้อเสนอแนะการวัดทางกายภาพเบื้องต้น
Dielectric propeties
Topic 5
เอกสารอ้างอิง 1
เอกสารอ้างอิง 2
About the Instructor
55 Students
16 Courses
อารยา เชาว์เรืองฤทธิ์
arayaa
อารยา เชาว์เรืองฤทธิ์
Enrolment options
667344 Physical Properties of Food Materials
Teacher:
ผู้ช่วยศาสตราจารย์อารยา เชาว์เรืองฤทธิ์
Skill Level
:
Beginner
Self enrolment (Student)
Guests cannot access this course. Please log in.
Continue
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 19 August 2010
17 Downloadable Resources
Course Features
Lectures
6
Start Date
19 Aug 2010
Skill level
Beginner
Language
English
Tags
No Tags.