KKU e-Learning
ဘေးဖက် panel/ ဘေးဘောင်များ
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Contact Us
Site and Privacy Policy
ဗမာစာ (my)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
ရှာဖွေမည်
ပိတ်ရန်
ရှာဖွေမည်
ရှာဖွေမှု စာသားရွေးချယ်ပါ
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
514101_2
Home
Calendar
ပင်မစာမျက်နှာထိ ကျော်မည်
514101 :: โภชนาการและสุขวิทยา (Nutrition and Hygiene) :: รศ.เบญจา มุกตพันธุ์
Home
သင်ရိုး/သင်တန်းများ
Health Sciences
Public Health
ภาควิชาโภชนวิทยา
514101_2
စာရင်းပေးသွင်းမှုဆိုင်ရာ ရွေးချယ်စရာများ
Course Overview
หัวข้อ การบริโภคอาหารเพื่อการสร้างเสริมสุขภาพ และ สารพิษในอาหาร
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 18 April 2013
131 Students Enrolled
2 Downloadable Resources
Course Content
Start Date: 18/04/13
Category:
ภาควิชาโภชนวิทยา
General
กระดานข่าว
Topic 1
การบริโภคอาหารเพื่อการสร้างเสริมสุขภาพ
Topic 2
Food Safety
Topic 3
Topic 4
Topic 5
About the Instructor
730 Students
14 Courses
เบญจา มุกตพันธุ์
benja
เบญจา มุกตพันธุ์
စာရင်းပေးသွင်းမှုဆိုင်ရာ ရွေးချယ်စရာများ
514101 :: โภชนาการและสุขวิทยา (Nutrition and Hygiene) :: รศ.เบญจา มุกตพันธุ์
หัวข้อ การบริโภคอาหารเพื่อการสร้างเสริมสุขภาพ และ สารพิษในอาหาร
รศ.เบญจา มุกตพันธุ์:
รองศาสตราจารย์เบญจา มุกตพันธุ์
Skill Level
:
Beginner
ဧည့်သည် သုံးစွဲသူများ ဤသင်ရိုး/သင်တန်းအား အသုံးမပြုနိုင်ပါ။ ကျေးဇူးပြု၍ လော့ဂ်အင်ပြုလုပ်ပါ။
ဆက်လက်၍
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 18 April 2013
131 Students Enrolled
2 Downloadable Resources
Course Features
Lectures
6
Start Date
18 Apr 2013
Skill level
Beginner
Language
English
Tags
No Tags.