black ribbon
  KKU e-Learning
  • Service Course
    Search for Courses Course Request
  • User manual
  • e-Learning Support
    Chat with admin Site and Privacy Policy
  • FAQs
  • 简体中文 ‎(zh_cn)‎
    Bahasa Indonesia ‎(id)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Thai ‎(th)‎ Vietnamese ‎(vi)‎ ລາວ ‎(lo)‎ ဗမာစာ ‎(my)‎ 한국어 ‎(ko)‎ 日本語 ‎(ja)‎ 简体中文 ‎(zh_cn)‎
      关闭
      切换搜索输入
    • KKU Login | Social Login
    首页
    KKU e-Learning
    课程
    日程管理
    跳到主要内容

    Technology

    1. 首页
    2. 课程
    3. Science & Technology
    4. Technology
    • My Courses
    • Courses
    展开全部

    Biotechnology

    Food Technology

    Geotechnology

    Production Technology

    TE039101 :: Sensory Evaluation in Food Research (2/68)
    TE052208 :: ของหวานไทย (2/68)
    TE052207 :: การออกแบบและนำเสนออาหาร (2/68)
    SC002002 :: นิติวิทยาศาสตร์เบื้องต้น (2/68)
    xx
    SC002002 :: นิติวิทยาศาสตร์เบื้องต้น (1/68)
    SC002002 :: นิติวิทยาศาสตร์เบื้องต้น (2/67)
    SC002002 :: นิติวิทยาศาสตร์เบื้องต้น
    SC017892 :: Seminar in Forensic Science II
    TE011401 :: Fundamentals of Process Engineering
    TE012302 :: การประยุกต์ใช้คอมพิวเตอร์ในอุตสาหกรรม

    Follow Us

    • Service Course
      • Search for Courses
      • Course Request
    • User manual
    • e-Learning Support
      • Chat with admin
      • Site and Privacy Policy
    • FAQs
    • 简体中文 ‎(zh_cn)‎
      • Bahasa Indonesia ‎(id)‎
      • English ‎(en)‎
      • Español - Internacional ‎(es)‎
      • Français ‎(fr)‎
      • Thai ‎(th)‎
      • Vietnamese ‎(vi)‎
      • ລາວ ‎(lo)‎
      • ဗမာစာ ‎(my)‎
      • 한국어 ‎(ko)‎
      • 日本語 ‎(ja)‎
      • 简体中文 ‎(zh_cn)‎
    您正在用访客帐号访问 (登录)
    ‎数据保留摘要‎
    获取移动应用
    政策