KKU e-Learning
662363::Biotechnology in food industry
0%
Previous
Course data
ທົ່ວໄປ
กระดานข่าว
ຫົວຂໍ້ 1
Application of Enzyme in Food Industry
Application of Enzyme in Food Industry
ຫົວຂໍ້ 3
VDO-Highlights of the Biotech Status in Asia: 2014
VDO-Biotech Crop Countries 1996-2012 (45 sec)
VDO-Creating transgenic plants
VDO-How Are GMOs Created?
VDO-Genetic Fallacy: How Monsanto Silences Scientific Dissent
Animation -GENETICS 3: TRANSGENIC PLANTS
Animation -Agrobacterium Mechanism
Movie-GoldenRice full 1.mov
Animation -Agrobacterium mediated genetic modification of plants
VDO-Gene gun-Making DNA bullets.mov www.genegunbarrels.com
GMOs
PPT-GMOs
Antisense RNA technology-lecture
Animation- RNA interferance
PPT-GMOs-new
Next
KKU e-Learning
ແຜງດ້ານຂ້າງ
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Contact Us
Site and Privacy Policy
ລາວ (lo)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
ຄົ້ນຫາ
ປິດ
ຄົ້ນຫາ
ສະຫຼັບການປ້ອນຂໍ້ມູນການຊອກຫາ
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
662363 Biot in food (ใหม่)
ໜ້າຫຼັກ
ປະຕິທິນ
ຂ້າມໄປຫາເນື້ອຫາຫຼັກ
ຂໍ້ມູນວິຊາ
ໜ້າຫຼັກ
ວິຊາ
Science & Technology
Technology
Biotechnology
662363 Biot in food (ใหม่)
ສະຫຼຸບ
662363::Biotechnology in food industry
662363 Biotechnology in food industry หลักสูตรใหม่ 2 หน่วยกิต
Teacher:
ผศ.คณิต วิชิตพันธุ์
Teacher:
ผศ.สุกานดา วิชิตพันธุ์
Teacher:
รศ.อภิลักษณ์ สลักคำ
Teacher:
อ.กรกช ฮามสุโพธิ์
Teacher:
ศ.อลิศรา เรืองแสง
Skill Level
:
Beginner