KKU e-Learning
  • 514758 :: โภชนาการและความปลอดภัยของอาหาร :: NUTRITION AND FOOD SAFETY :: รศ.เบญจา มุกตพันธ์
    0%
  • Previous
  • Course data
    General
    News forum
    Introduction
    พิษวิทยาเบื้องต้น
    Topic 1
    Nutritional Hazards
    vit-min toxicity
    Topic 2
    Natural toxin in food
    Topic 3
    Food additives
    Topic 4
    GMP
    HACCP
  • Next
  KKU e-Learning
  • Service Course
    Search for Courses Course Request
  • User manual
  • e-Learning Support
    Chat with admin Site and Privacy Policy
  • FAQs
  • English ‎(en)‎
    Bahasa Indonesia ‎(id)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Thai ‎(th)‎ Vietnamese ‎(vi)‎ ລາວ ‎(lo)‎ ဗမာစာ ‎(my)‎ 한국어 ‎(ko)‎ 日本語 ‎(ja)‎ 简体中文 ‎(zh_cn)‎
      Close
      Toggle search input
    • KKU Login | Social Login
    Course Sections
    Course Specific Links
    Universal Links
    514758 :: โภชนาการและความปลอดภัยของอาหาร
    Home
    Calendar
    Skip to main content

    Course info

    1. Home
    2. Courses
    3. Health Sciences
    4. Public Health
    5. ภาควิชาโภชนวิทยา
    6. 514758 :: โภชนาการและความปลอดภัยของอาหาร
    7. Summary

    514758 :: โภชนาการและความปลอดภัยของอาหาร :: NUTRITION AND FOOD SAFETY :: รศ.เบญจา มุกตพันธ์

    ...

    • Manager: นายศรศักดิ์ อุระ
    • Teacher: รองศาสตราจารย์เบญจา มุกตพันธุ์
    Skill Level: Beginner

    Follow Us

    • Service Course
      • Search for Courses
      • Course Request
    • User manual
    • e-Learning Support
      • Chat with admin
      • Site and Privacy Policy
    • FAQs
    • English ‎(en)‎
      • Bahasa Indonesia ‎(id)‎
      • English ‎(en)‎
      • Español - Internacional ‎(es)‎
      • Français ‎(fr)‎
      • Thai ‎(th)‎
      • Vietnamese ‎(vi)‎
      • ລາວ ‎(lo)‎
      • ဗမာစာ ‎(my)‎
      • 한국어 ‎(ko)‎
      • 日本語 ‎(ja)‎
      • 简体中文 ‎(zh_cn)‎
    You are currently using guest access (Log in)
    Data retention summary
    Get the mobile app
    Policies