KKU e-Learning
514758 :: โภชนาการและความปลอดภัยของอาหาร :: NUTRITION AND FOOD SAFETY :: รศ.เบญจา มุกตพันธ์
0%
Previous
Course data
ທົ່ວໄປ
News forum
Introduction
พิษวิทยาเบื้องต้น
ຫົວຂໍ້ 1
Nutritional Hazards
vit-min toxicity
ຫົວຂໍ້ 2
Natural toxin in food
ຫົວຂໍ້ 3
Food additives
ຫົວຂໍ້ 4
GMP
HACCP
Next
KKU e-Learning
ແຜງດ້ານຂ້າງ
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
ລາວ (lo)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
ຄົ້ນຫາ
ປິດ
ຄົ້ນຫາ
ສະຫຼັບການປ້ອນຂໍ້ມູນການຊອກຫາ
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
514758 :: โภชนาการและความปลอดภัยของอาหาร
ໜ້າຫຼັກ
ປະຕິທິນ
ຂ້າມໄປຫາເນື້ອຫາຫຼັກ
ຂໍ້ມູນວິຊາ
ໜ້າຫຼັກ
ວິຊາ
Health Sciences
Public Health
ภาควิชาโภชนวิทยา
514758 :: โภชนาการและความปลอดภัยของอาหาร
ສະຫຼຸບ
514758 :: โภชนาการและความปลอดภัยของอาหาร :: NUTRITION AND FOOD SAFETY :: รศ.เบญจา มุกตพันธ์
...
Manager:
นายศรศักดิ์ อุระ
Teacher:
รองศาสตราจารย์เบญจา มุกตพันธุ์
Skill Level
:
Beginner