black ribbon
  KKU e-Learning
  • 514758 :: โภชนาการและความปลอดภัยของอาหาร :: NUTRITION AND FOOD SAFETY :: รศ.เบญจา มุกตพันธ์
    0%
  • Previous
  • Course data
    常规
    News forum
    Introduction
    พิษวิทยาเบื้องต้น
    主题 1
    Nutritional Hazards
    vit-min toxicity
    主题 2
    Natural toxin in food
    主题 3
    Food additives
    主题 4
    GMP
    HACCP
  • Next
  KKU e-Learning
  • Service Course
    Search for Courses Course Request
  • User manual
  • e-Learning Support
    Chat with admin Site and Privacy Policy
  • FAQs
  • 简体中文 ‎(zh_cn)‎
    日本語 ‎(ja)‎ 한국어 ‎(ko)‎ 简体中文 ‎(zh_cn)‎ Bahasa Indonesia ‎(id)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Thai ‎(th)‎ Vietnamese ‎(vi)‎ ລາວ ‎(lo)‎ ဗမာစာ ‎(my)‎
      关闭
      切换搜索输入
    • KKU Login | Social Login
    Course Sections
    Course Specific Links
    Universal Links
    514758 :: โภชนาการและความปลอดภัยของอาหาร
    首页
    日程管理
    跳到主要内容

    课程信息

    1. 首页
    2. 课程
    3. Health Sciences
    4. Public Health
    5. ภาควิชาโภชนวิทยา
    6. 514758 :: โภชนาการและความปลอดภัยของอาหาร
    7. 概要

    514758 :: โภชนาการและความปลอดภัยของอาหาร :: NUTRITION AND FOOD SAFETY :: รศ.เบญจา มุกตพันธ์

    ...

    • Manager: นายศรศักดิ์ อุระ
    • Teacher: รองศาสตราจารย์เบญจา มุกตพันธุ์
    Skill Level: Beginner

    Follow Us

    • Service Course
      • Search for Courses
      • Course Request
    • User manual
    • e-Learning Support
      • Chat with admin
      • Site and Privacy Policy
    • FAQs
    • 简体中文 ‎(zh_cn)‎
      • 日本語 ‎(ja)‎
      • 한국어 ‎(ko)‎
      • 简体中文 ‎(zh_cn)‎
      • Bahasa Indonesia ‎(id)‎
      • English ‎(en)‎
      • Español - Internacional ‎(es)‎
      • Français ‎(fr)‎
      • Thai ‎(th)‎
      • Vietnamese ‎(vi)‎
      • ລາວ ‎(lo)‎
      • ဗမာစာ ‎(my)‎
    您正在用访客帐号访问 (登录)
    ‎数据保留摘要‎
    获取移动应用
    政策