KKU e-Learning
317433 :: FOOD AND DAIRY MICROBIOLOGY
0%
Previous
Course data
一般
selected topics
ประกาศ มข แนวทางปฏิบัติในการสอบแบบอิเล็กทรอนิกส์
เอกสารประกอบการสอน
course outline
15] Food preservation by microorganism and fermented foods (2 h); [16] Microbiology of meat and meat products (1 h)
ข้อสอบ ผศ.ดร.จุฑาพร 21 คะแนน
ข้อสอบ ผศ.ดร.ชีวาพัฒน์ 21 คะแนน
ข้อสอบ รศ.ดร.เสาวนิต 63 คะแนน
Food borne diseases ปรนัย 13 คะแนน
Next
KKU e-Learning
サイドパネル
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Contact Us
Site and Privacy Policy
日本語 (ja)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
検索
閉じる
検索
検索入力に切り替える
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
317433 Food Micro
Home
カレンダー
メインコンテンツへスキップする
コース情報
Home
コース
Science & Technology
Science
ภาควิชาจุลชีววิทยา
317433 Food Micro
概要
317433 :: FOOD AND DAIRY MICROBIOLOGY
จุลชีววิทยาทางอาหารและนม
Manager:
ผศ.พลสัณห์ มหาขันธ์
Teacher:
รองศาสตราจารย์เสาวนิต ทองพิมพ์
Teacher:
รศ.ธีรศักดิ์ สมดี
Teacher:
รศ.ชีวาพัฒน์ แซ่จึง
Teacher:
รศ.จุฑาพร แสวงแก้ว
Skill Level
:
Beginner