KKU e-Learning
317433 :: FOOD AND DAIRY MICROBIOLOGY
0%
Previous
Course data
General
selected topics
ประกาศ มข แนวทางปฏิบัติในการสอบแบบอิเล็กทรอนิกส์
เอกสารประกอบการสอน
course outline
15] Food preservation by microorganism and fermented foods (2 h); [16] Microbiology of meat and meat products (1 h)
ข้อสอบ ผศ.ดร.จุฑาพร 21 คะแนน
ข้อสอบ ผศ.ดร.ชีวาพัฒน์ 21 คะแนน
ข้อสอบ รศ.ดร.เสาวนิต 63 คะแนน
Food borne diseases ปรนัย 13 คะแนน
Next
KKU e-Learning
ဘေးဖက် panel/ ဘေးဘောင်များ
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Contact Us
Site and Privacy Policy
ဗမာစာ (my)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
ရှာဖွေမည်
ပိတ်ရန်
ရှာဖွေမည်
ရှာဖွေမှု စာသားရွေးချယ်ပါ
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
317433 Food Micro
Home
Calendar
ပင်မစာမျက်နှာထိ ကျော်မည်
သင်တန်းနှင့်ပတ်သတ်သော အချက်အလက်
Home
သင်ရိုး/သင်တန်းများ
Science & Technology
Science
ภาควิชาจุลชีววิทยา
317433 Food Micro
အနှစ်ချုပ်
317433 :: FOOD AND DAIRY MICROBIOLOGY
จุลชีววิทยาทางอาหารและนม
Manager:
ผศ.พลสัณห์ มหาขันธ์
Teacher:
รองศาสตราจารย์เสาวนิต ทองพิมพ์
Teacher:
รศ.ธีรศักดิ์ สมดี
Teacher:
รศ.ชีวาพัฒน์ แซ่จึง
Teacher:
รศ.จุฑาพร แสวงแก้ว
Skill Level
:
Beginner