KKU e-Learning
932333 :: Food Processing 1
0%
Previous
Course data
一般
Announcements
บทนำ
วัตถุประสงค์
ใบงาน 1 การเสื่อมเสียของอาหาร
บทที่ 1 บทนำ
วีดีโอเรื่องแนะนำบทเรียน
การทำความสะอาด
แลกเปลี่ยน
แบบทดสอบ
Next
KKU e-Learning
サイドパネル
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
日本語 (ja)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
検索
閉じる
検索
検索入力に切り替える
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
932333 :: SE133303
Home
カレンダー
メインコンテンツへスキップする
コース情報
Home
コース
Nongkai Campus
932333 :: SE133303
概要
932333 :: Food Processing 1
Teacher:
อ.ณชยุต จันท์โชติกุล
Teacher:
รศ.ณัฐจรีย์ จิรัคคกุล
Skill Level
:
Beginner