KKU e-Learning
SE133206 Food Analysis Laboratory
0%
Previous
Course data
Course description
โปรดเลือกวัตถุดิบที่จะต้องใช้ในการเรียนรายวิชานี้ตามกลุ่มที่ได้รับการจัดแบ่งไว้
Template Report
Course syllabus 65
Course syllabus 65
Direction Lab Proximate Analysis
รายชื่อเครื่องมือและอุปกรณ์วิทยาศาสตร์ Analysis lab65
ส่งรายงานวัสดุอุปกรณ์วิทยาศาสตร์สำหรับการทำปฏิบัติการ Food Analysis
ส่งรายงานวัตถุดิบสำหรับการวิเคราะห์อาหาร
ส่งไฟล์ Excel บันทึกข้อมูลการทำปฏิบัติการ
Kjeldahl Method analysis
Kjeldahl Analysis
Direction lab Protein Analysis by Kjeldahl method
Soxhlet Extraction
Soxleth Extraction
Direction lab 3 Crude fat analysis by Soxhlet method
Ash Determination
Direction Lab 4 Dry Ashing
Dry Ashing Procedure
Short report_Dry ashing
Clip VDO การวิเคราะห์เถ้า
Color measurement
การสร้างกราฟมาตรฐาน
การวิเคราะห์ปริมาณโปรตีนด้วย UV-VIS
การวิเคราะห์กิจกรรมของเอนไซม์ด้วย Spectrofluormetry
รายงานแลบ UV
รายงาน Lab Fluorescence
Next
KKU e-Learning
Side panel
Service Course
Search for Courses
Course Request
e-Learning Support
Contact Us
Site and Privacy Policy
English (en)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
Search
Close
Search
Toggle search input
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
Food Analysis Laboratory
Home
Calendar
Skip to main content
Course info
Home
Courses
Nongkai Campus
Food Technology and Innovation
Food Analysis Laboratory
Summary
SE133206 Food Analysis Laboratory
ปฏิบัติการเกี่ยวกับเนื้อหาในวิชา
SE
133 205 การวิเคราะห์อาหาร
Teacher:
รศ.บังอร เหมัง
Skill Level
:
Beginner