KKU e-Learning
SC714305 :: FOOD AND DAIRY MICROBIOLOGY
0%
Previous
Course data
Food Micro
กระดานข่าว
เอกสารประกอบการสอน ของ อ.นันทวัน 2564
เอกสารประกอบการสอน อ.นันทวัน ฤทธิ์เดช 2566
SC714305 จุลินทรีย์ที่สำคัญที่มีบทบาทในอาหาร อ.นันทวัน 2566
SC714305 Food preservation by low temperature including frozen foods อ.นันทวัน 2566
SC714 305 Fermented milk & Chesse2566 อ.น้นทวัน P1
SC714 305 Milk and milk products P2 66อ.นันทวัน
SC714305 seafood 2566 Update
SC714305 จุลินทรีย์ที่ทำให้อาหารเน่าเสีย 2566
Clip SC714305 จุลินทรีย์ทำให้อาหารเน่าเสีย อ.นันทวัน
เอกสารประกอบการสอน อ.อัชฌา
[3] Microbial indication of food quality_Handout
[5] Food preservation by irradiation
[17] - GM foods 1
[17] - GM foods 2
เอกสารประกอบการสอน อ.วิยะดา_2566
เอกสารหัวข้อ Food preservative by drying and high temperature with D and Z values (thermal death kinetics in food)
เอกสารประกอบการสอนหัวข้อ Food safty & Food traceability
เอกสารประกอบการเรียนของ อ.ชีวาพัฒน์ แซ่จึง
8. Food preservation using preservatives
11. Microbiology of vegetables, fruits, grains and their products
12. Canned foods
19. Microbiological standards of food stuffs, HACCP, CODEX, GMP
เอกสารประกอบการสอน อ.วิไลลักษณ์ ศิริพรอดุลศิลป์_256ุ6
16. Functional foods : probiotics, prebiotics, synbiotics and postbiotics
เอกสารประกอบการสอน อ.ธีรศักดิ์
[7] Food preservation by microorganism and fermented foods
[14] Microbiology of meat and meat products
Next
KKU e-Learning
ဘေးဖက် panel/ ဘေးဘောင်များ
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Contact Us
Site and Privacy Policy
ဗမာစာ (my)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
ရှာဖွေမည်
ပိတ်ရန်
ရှာဖွေမည်
ရှာဖွေမှု စာသားရွေးချယ်ပါ
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
SC714305
Home
Calendar
ပင်မစာမျက်နှာထိ ကျော်မည်
သင်တန်းနှင့်ပတ်သတ်သော အချက်အလက်
Home
သင်ရိုး/သင်တန်းများ
Science & Technology
Science
ภาควิชาจุลชีววิทยา
SC714305
အနှစ်ချုပ်
SC714305 :: FOOD AND DAIRY MICROBIOLOGY
Manager:
ผศ.พลสัณห์ มหาขันธ์
Teacher:
รศ.วิยะดา มงคลธนารักษ์
Teacher:
ผศ.นันทวัน ฤทธิ์เดช
Teacher:
รศ.รัตนภรณ์ ลีสิงห์
Teacher:
รศ.วิไลลักษณ์ ศิริพรอดุลศิลป์
Teacher:
รศ.ธีรศักดิ์ สมดี
Teacher:
รศ.อัชฌา อรอินทร์
Teacher:
รศ.ชีวาพัฒน์ แซ่จึง
Teacher:
รศ.จุฑาพร แสวงแก้ว
Skill Level
:
Beginner