KKU e-Learning
停靠面板
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Contact Us
Site and Privacy Policy
简体中文 (zh_cn)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
搜索
关闭
搜索
切换搜索输入
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
SC714305
首页
日程管理
跳到主要内容
SC714305 :: FOOD AND DAIRY MICROBIOLOGY
首页
课程
Science & Technology
Science
ภาควิชาจุลชีววิทยา
SC714305
选课选项
Course Overview
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2022年01月17日
36 Students Enrolled
24 Downloadable Resources
Course Content
Start Date: 20/12/21
Category:
ภาควิชาจุลชีววิทยา
Food Micro
กระดานข่าว
เอกสารประกอบการสอน ของ อ.นันทวัน 2564
ปฏิบัติการที่ 7 จุลชีววิทยาของน้ำนม และผลิตภัณฑ์ อ.นันทวัน 2564
เอกสารประกอบการสอน อ.นันทวัน ฤทธิ์เดช 2566
จุลชีววิทยาของน้ำนม และผลิตภัณฑ์ของนม อ.นันทวัน 2565
ห้องเรียนผ่าน google meet อ.นันทวัน
SC714 305 Milk and milk products P2 65อ.นันทวัน
SC714305 จุลินทรีย์ที่สำคัญที่มีบทบาทในอาหาร อ.นันทวัน 2566
SC714305 Food preservation by low temperature including frozen foods อ.นันทวัน 2566
SC714 305 Fermented milk & Chesse2566 อ.น้นทวัน P1
SC714 305 Milk and milk products P2 66อ.นันทวัน
SC714305 seafood 2566 Update
SC714305 จุลินทรีย์ที่ทำให้อาหารเน่าเสีย 2566
Clip SC714305 จุลินทรีย์ทำให้อาหารเน่าเสีย อ.นันทวัน
เอกสารประกอบการสอน อ.อัชฌา
[3] Microbial indication of food quality_Handout
[5] Food preservation by irradiation
[17] - GM foods 1
[17] - GM foods 2
เอกสารประกอบการสอน อ.วิยะดา_2566
เอกสารหัวข้อ Food preservative by drying and high temperature with D and Z values (thermal death kinetics in food)
เอกสารประกอบการสอนหัวข้อ Food safty & Food traceability
เอกสารประกอบการเรียนของ อ.ชีวาพัฒน์ แซ่จึง
8. Food preservation using preservatives
11. Microbiology of vegetables, fruits, grains and their products
12. Canned foods
19. Microbiological standards of food stuffs, HACCP, CODEX, GMP
เอกสารประกอบการสอน อ.วิไลลักษณ์ ศิริพรอดุลศิลป์_256ุ6
16. Functional foods : probiotics, prebiotics, synbiotics and postbiotics
เอกสารประกอบการสอน อ.ธีรศักดิ์
[7] Food preservation by microorganism and fermented foods
[14] Microbiology of meat and meat products
Link Google meet วันอังคารที่ 15 สิงหาคม 2566 (Microbiology of meat and meat products)
About the Instructor
2423 Students
34 Courses
วิยะดา มงคลธนารักษ์
wiymon
วิยะดา มงคลธนารักษ์
Show More >>
选课选项
SC714305 :: FOOD AND DAIRY MICROBIOLOGY
Manager:
ผศ.พลสัณห์ มหาขันธ์
Teacher:
รศ.วิยะดา มงคลธนารักษ์
Teacher:
ผศ.นันทวัน ฤทธิ์เดช
Teacher:
รศ.รัตนภรณ์ ลีสิงห์
Teacher:
รศ.วิไลลักษณ์ ศิริพรอดุลศิลป์
Teacher:
รศ.ธีรศักดิ์ สมดี
Teacher:
รศ.อัชฌา อรอินทร์
Teacher:
รศ.ชีวาพัฒน์ แซ่จึง
Teacher:
รศ.จุฑาพร แสวงแก้ว
Skill Level
:
Beginner
访客不能访问此课程,请登录。
继续
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2022年01月17日
36 Students Enrolled
24 Downloadable Resources
Course Features
Lectures
8
Start Date
21 Dec 2020
Skill level
Beginner
Language
English
Assessments
Yes
Tags
No Tags.