KKU e-Learning
  • SE133203 :: Food Chem (1/66)
    0%
  • Previous
  • Course data
    General
    Announcements
    ประมวลรายวิชา
    Protein in Food
    Amino acid and proteins in food
    Amino acid and protein in food_Text file
    Pre Test1_ Amino acid
    Post test1 Food Chem
    Pre Test2_Food Chem
    Post test 2
    ส่ง Dipeptide ของตนเอง
    Post test 3
    Post test4
    Post test 5
    Enzyme in Food
    Slide_Enzyme in Food industry
    Enzyme in Food industry_Text file
    grouping
    Slide enzyme PDF
    Lipids in Food
    Food Lipids Text files
    ส่งการบ้านโครงสร้างของ Polyunsaturated fatty acids (PUFA)
    Slide_Lipid in Foods
    โปรดแนะนำตัวเป็นกรดไขมันอิ่มตัว
    โปรดแนะนำตัวเป็นกรดไขมันไม่อิ่มตัว
    Vitamin
    Vitamin in Food
    Vitamin in Food_Text
    Vitamin in PDF file
    Mineral
    Mineral text
    Mineral slide
    Pigments
    Slide_Pigments
    Text_Pigments
    คำถามเก็บคะแนนระหว่างเรียน
    Flavors
    Slide_Flavor
    Text_Flavors
    Flavor in PDF
    Food Additives
    Slide_Food Additives
    Text_Food Additives
    ส่งรายงาน Additive
    ตอบคำถามระหว่างเรียนที่นี่
    Midterm Exam _Food Proteins
    Final_LipdPigmentVitamin
    Final_AdditiveFlavorMineral
    Final ย่อย ต้น 66
    ข้อสอบ Final ย่อย ต้น 66
    ส่งข้อสอบ Final ย่อย ต้น 2566
    Final 67
    Final 67 submission
    Water in Food
    วัตถุประสงค์การเรียนรู้
    วิธีการจัดการเรียนรู้
    คุณสมบัติของน้ำ
    Quiz
    เอกสารประกอบการบรรยาย
    ใบงานที่ 1 Sorption Isoterm
    ใบงานที่ 2
    Carbohydrate in Food : Sugar
    วัตถุประสงค์การเรียนรู้
    เอกสารประกอบการบรรยาย มอโนแซคคาไรด์ และอนุพันธ์
    ใบงานที่ 1
    เอกสารการบรรยาย Oligosac and its properties
    ใบงานที่ 2
    Carbohydrate in Food : Polysaccharide
    Carbohydrate-Starch
    ใบงานที่ 3
    ใบงานที่ 4
    ็Pectin-Algae
    โครงงานการสกัดเพกทินจากพืชท้องถิ่น
    ใบงานที่ 5
  • Next
  KKU e-Learning
  • Service Course
    Search for Courses Course Request
  • User manual
  • e-Learning Support
    Chat with admin Site and Privacy Policy
  • FAQs
  • English ‎(en)‎
    Bahasa Indonesia ‎(id)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Thai ‎(th)‎ Vietnamese ‎(vi)‎ ລາວ ‎(lo)‎ ဗမာစာ ‎(my)‎ 한국어 ‎(ko)‎ 日本語 ‎(ja)‎ 简体中文 ‎(zh_cn)‎
      Close
      Toggle search input
    • KKU Login | Social Login
    Course Sections
    Course Specific Links
    Universal Links
    SE133203 :: Food Chem (1/66)
    Home
    Calendar
    Skip to main content

    Course info

    1. Home
    2. Courses
    3. Nongkai Campus
    4. Food Technology and Innovation
    5. SE133203 :: Food Chem (1/66)
    6. Summary

    SE133203 :: Food Chem (1/66)

    • Teacher: รศ.นิภาพร ทวีจันทร์
    • Teacher: รศ.บังอร เหมัง
    Skill Level: Beginner

    Follow Us

    • Service Course
      • Search for Courses
      • Course Request
    • User manual
    • e-Learning Support
      • Chat with admin
      • Site and Privacy Policy
    • FAQs
    • English ‎(en)‎
      • Bahasa Indonesia ‎(id)‎
      • English ‎(en)‎
      • Español - Internacional ‎(es)‎
      • Français ‎(fr)‎
      • Thai ‎(th)‎
      • Vietnamese ‎(vi)‎
      • ລາວ ‎(lo)‎
      • ဗမာစာ ‎(my)‎
      • 한국어 ‎(ko)‎
      • 日本語 ‎(ja)‎
      • 简体中文 ‎(zh_cn)‎
    You are currently using guest access (Log in)
    Data retention summary
    Get the mobile app
    Policies
    /////////////////////////////////////////////////////////////////