KKU e-Learning
SE133203 :: Food Chem (1/66)
0%
Previous
Course data
Umum
Announcements
Water in Food
คุณสมบัติของน้ำ
LAB 1 Water Activity and Adsorption Isoterm
direction lab 1
Adsorption Isortherm
รายงาน Lab 1
Carbohydrate in Foods
Sugars
Non-enzymatic browning reaction
เอกสารประกอบการเรียนหัวข้อ polysaccharide 1
ใบงานเรื่อง พฤติกรรมของสารละลายแป้ง
Plant and Algae Polysaccharide
amylose - retrogradation
Lab 2 Reducing Sugar
Direction Lab 2 Reducing Sugar
Lab 2 Reducing Sugar
รายงาน Lab 2
Lab 3 RVA
Lab 3 RVA
Lab Report RVA
Lab 4 Pectin Extraction
Lab 4 Pectin Extraction
Lab Report Pectin Extraction
Lab Gelling Property
Direction Lab 5 Gelling Property
Report - Lab Gelling
Topik 8
Amino acid and proteins in food
Amino acid and protein in food_Text file
รายละเอียดกรดอะมิโนที่ได้รับ
รายละเอียดเปปไทด์ที่เกิดจากกรดอะมิโนแต่ละกลุ่ม
Topik 9
Slide_Enzyme in Food industry
Enzyme in Food industry_Text file
grouping
Slide enzyme PDF
Lipids in Food
Food Lipids Text files
ส่งการบ้านโครงสร้างของ Polyunsaturated fatty acids (PUFA)
Slide_Lipid in Foods
โปรดแนะนำตัวเป็นกรดไขมันอิ่มตัว
โปรดแนะนำตัวเป็นกรดไขมันไม่อิ่มตัว
Vitamin
Vitamin in Food
Vitamin in Food_Text
Vitamin in PDF file
Mineral
Mineral text
Mineral slide
Pigments
Slide_Pigments
Text_Pigments
คำถามเก็บคะแนนระหว่างเรียน
Flavors
Slide_Flavor
Text_Flavors
Flavor in PDF
Food Additives
Slide_Food Additives
Text_Food Additives
ส่งรายงาน Additive
ตอบคำถามระหว่างเรียนที่นี่
Midterm Exam _Food Proteins
Final_LipdPigmentVitamin
Final_AdditiveFlavorMineral
Final ย่อย ต้น 66
ข้อสอบ Final ย่อย ต้น 66
ส่งข้อสอบ Final ย่อย ต้น 2566
Next
KKU e-Learning
Panel samping
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Contact Us
Site and Privacy Policy
Bahasa Indonesia (id)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
Cari
Tutup
Cari
Alihkan input pencarian
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
SE133203 :: Food Chem (1/66)
Beranda
Kalender
Lewati ke konten utama
Info kursus
Beranda
Kursus
Nongkai Campus
Food Technology and Innovation
SE133203 :: Food Chem (1/66)
Ringkasan
SE133203 :: Food Chem (1/66)
Teacher:
รศ.นิภาพร ทวีจันทร์
Teacher:
รศ.บังอร เหมัง
Skill Level
:
Beginner