KKU e-Learning
SE133203 :: Food Chem (1/66)
0%
Previous
Course data
General
Announcements
ประมวลรายวิชา
Protein in Food
Amino acid and proteins in food
Amino acid and protein in food_Text file
Pre Test1_ Amino acid
Post test1 Food Chem
Pre Test2_Food Chem
Post test 2
ส่ง Dipeptide ของตนเอง
Post test 3
Post test4
Post test 5
Enzyme in Food
Slide_Enzyme in Food industry
Enzyme in Food industry_Text file
grouping
Slide enzyme PDF
Lipids in Food
Food Lipids Text files
ส่งการบ้านโครงสร้างของ Polyunsaturated fatty acids (PUFA)
Slide_Lipid in Foods
โปรดแนะนำตัวเป็นกรดไขมันอิ่มตัว
โปรดแนะนำตัวเป็นกรดไขมันไม่อิ่มตัว
Vitamin
Vitamin in Food
Vitamin in Food_Text
Vitamin in PDF file
Mineral
Mineral text
Mineral slide
Pigments
Slide_Pigments
Text_Pigments
คำถามเก็บคะแนนระหว่างเรียน
Flavors
Slide_Flavor
Text_Flavors
Flavor in PDF
Food Additives
Slide_Food Additives
Text_Food Additives
ส่งรายงาน Additive
ตอบคำถามระหว่างเรียนที่นี่
Midterm Exam _Food Proteins
Final_LipdPigmentVitamin
Final_AdditiveFlavorMineral
Final ย่อย ต้น 66
ข้อสอบ Final ย่อย ต้น 66
ส่งข้อสอบ Final ย่อย ต้น 2566
Final 67
Final 67 submission
Water in Food
วัตถุประสงค์การเรียนรู้
วิธีการจัดการเรียนรู้
คุณสมบัติของน้ำ
Quiz
เอกสารประกอบการบรรยาย
ใบงานที่ 1 Sorption Isoterm
ใบงานที่ 2
Carbohydrate in Food : Sugar
วัตถุประสงค์การเรียนรู้
เอกสารประกอบการบรรยาย มอโนแซคคาไรด์ และอนุพันธ์
ใบงานที่ 1
เอกสารการบรรยาย Oligosac and its properties
ใบงานที่ 2
Carbohydrate in Food : Polysaccharide
Carbohydrate-Starch
ใบงานที่ 3
ใบงานที่ 4
็Pectin-Algae
โครงงานการสกัดเพกทินจากพืชท้องถิ่น
ใบงานที่ 5
Next
KKU e-Learning
サイドパネル
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
日本語 (ja)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
検索
閉じる
検索
検索入力に切り替える
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
SE133203 :: Food Chem (1/66)
Home
カレンダー
メインコンテンツへスキップする
コース情報
Home
コース
Nongkai Campus
Food Technology and Innovation
SE133203 :: Food Chem (1/66)
概要
SE133203 :: Food Chem (1/66)
Teacher:
รศ.นิภาพร ทวีจันทร์
Teacher:
รศ.บังอร เหมัง
Skill Level
:
Beginner