KKU e-Learning
514301 :: โภชนสาธารณสุข
0%
Previous
Course data
공통
Nutrition Labelling
News forum
June1일 - June7일
คำถาม
Food Safety
Dietary Toxin
June8일 - June14일
Dietary guideline
June15일 - June21일
Western Food and Eating Habits
Next
KKU e-Learning
Side panel
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
한국어 (ko)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
검색
닫기
검색
Toggle search input
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
514301
홈
달력
주요 내용으로 넘어가기
강좌 정보
홈
강좌
Health Sciences
Public Health
ภาควิชาโภชนวิทยา
514301
요약
514301 :: โภชนสาธารณสุข
โภชนาการสำหรับวัยต่างๆ ข้อแนะนำการบริโภคอาหาร ฉลากโภชนาการ พิษภัยในอาหาร
Teacher:
รองศาสตราจารย์เบญจา มุกตพันธุ์
Skill Level
:
Beginner