KKU e-Learning
停靠面板
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
简体中文 (zh_cn)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
搜索
关闭
搜索
切换搜索输入
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
การเปลี่ยนแปลงโภชนาการในการแปรรูปอาหาร
首页
日程管理
跳到主要内容
667450::NUTRITIONAL CHANGES IN FOOD PROCESSING
首页
课程
Science & Technology
Technology
Food Technology
การเปลี่ยนแปลงโภชนาการในการแปรรูปอาหาร
选课选项
Course Overview
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2013年06月17日
38 Students Enrolled
Course Content
Start Date: 13/06/17
Category:
Food Technology
常规
กระดานข่าว
主题 1
主题 2
主题 3
主题 4
主题 5
About the Instructor
55 Students
16 Courses
อารยา เชาว์เรืองฤทธิ์
arayaa
อารยา เชาว์เรืองฤทธิ์
选课选项
667450::NUTRITIONAL CHANGES IN FOOD PROCESSING
Teacher:
ผู้ช่วยศาสตราจารย์อารยา เชาว์เรืองฤทธิ์
Skill Level
:
Beginner
访客不能访问此课程,请登录。
继续
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2013年06月17日
38 Students Enrolled
Course Features
Lectures
6
Start Date
17 Jun 2013
Skill level
Beginner
Language
English
Tags
No Tags.