KKU e-Learning
Side panel
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
English (en)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
Search
Close
Search
Toggle search input
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
ึ697430 :: Selected topics-FE
Home
Calendar
Skip to main content
ึ697430 :: SELECTED TOPICS IN FOOD ENGINEERING
Home
Courses
Science & Technology
Technology
Food Technology
ึ697430 :: Selected topics-FE
Enrolment options
Course Overview
หัวข้อที่เป็นปัจจุบันเกี่ยวกับวิศวกรรมอาหารและเทคโนโลยีการแปรรูปอาหาร
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 16 July 2018
Course Content
Start Date: 16/07/18
Category:
Food Technology
General
กระดานข่าว
Topic 1
Topic 2
Topic 3
Topic 4
Topic 5
About the Instructor
55 Students
16 Courses
อารยา เชาว์เรืองฤทธิ์
arayaa
อารยา เชาว์เรืองฤทธิ์
Enrolment options
ึ697430 :: SELECTED TOPICS IN FOOD ENGINEERING
หัวข้อที่เป็นปัจจุบันเกี่ยวกับวิศวกรรมอาหารและเทคโนโลยีการแปรรูปอาหาร
Teacher:
ผู้ช่วยศาสตราจารย์อารยา เชาว์เรืองฤทธิ์
Skill Level
:
Beginner
Guests cannot access this course. Please log in.
Continue
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 16 July 2018
Course Features
Lectures
6
Start Date
16 Jul 2018
Skill level
Beginner
Language
English
Tags
No Tags.