Enrolment options


ความรู้ทั่วไป คุณสมบัติในการเป็นตัวเร่ง การกำหนดชื่อ การจำแนกประเภท และความจำเพาะของเอนไซม์ ชนิดของความจำเพาะ บริเวณเร่งและกิจกรรมของเอนไซม์ เอนไซม์จากจุลินทรีย์ การทำเอนไซม์ให้บริสุทธิ์ จลนพลศาสตร์และผลของตัวยับยั้งต่อการทำงานของเอนไซม์ การตรึงรูปเอนไซม์จากจุลินทรีย์และประยุกต์

General aspects, catalytic properties, nomenclature, classification and specificity of enzyme; types of specificity, active sites and enzyme activities; enzymes from microorganism; enzyme purification; enzyme kinetics and affect of enzyme inhibitor; immobilized microbial enzyme and their applications.

Skill Level: Beginner
Self enrolment (Student)