စာရင်းပေးသွင်းမှုဆိုင်ရာ ရွေးချယ်စရာများ

ชีวเคมีของอาหาร วิทยาศาสตร์การอาหาร น้ำและบทบาทของน้ำต่ออาหาร อาหารและผลิตภัณฑ์อาหาร คุณภาพอาหาร วัตถุเจือปนอาหาร เอนไซม์และบทบาทของเอนไซม์ต่ออาหาร การเสื่อมสภาพของอาหาร

Skill Level: Beginner
ဧည့်သည် သုံးစွဲသူများ ဤသင်ရိုး/သင်တန်းအား အသုံးမပြုနိုင်ပါ။ ကျေးဇူးပြု၍ လော့ဂ်အင်ပြုလုပ်ပါ။