KKU e-Learning
サイドパネル
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
日本語 (ja)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
検索
閉じる
検索
検索入力に切り替える
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
SE133203 :: Food Chem
Home
カレンダー
メインコンテンツへスキップする
SE133203 :: Food Chemistry
Home
コース
Nongkai Campus
Food Technology and Innovation
SE133203 :: Food Chem
登録オプション
Course Overview
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2020年 06月 17日
33 Students Enrolled
62 Downloadable Resources
3 Assignments
Course Content
Start Date: 20/06/17
Category:
Food Technology and Innovation
一般
Announcements
トピック 1
トピック 2
トピック 3
กรดอะมิโนและโปรตีนในอาหาร
วัตถุประสงค์ของการเรียนรู้ เมื่อสิ้นสุดการเรียนรู้...
Amino acid and proteins in food
Amino acid and protein in food_Text file
post test 1
post test 2
post test 3
post test 4
post test 5
トピック 5
Slide_Enzyme in Food industry
Enzyme in Food industry_Text file
ข้อสอบกลางภาคเรื่อง Food Enzyme
ส่งข้อสอบเรื่องเอนไซม์
Lipids in Food
Food Lipids Text files
ส่งการบ้านโครงสร้างของ Polyunsaturated fatty acids (PUFA)
Slide_Lipid in Foods
โปรดแนะนำตัวเป็นกรดไขมันอิ่มตัว
โปรดแนะนำตัวเป็นกรดไขมันไม่อิ่มตัว
Cholesterol
lipid pdf
Vitamine
Direction Lab12_Vitamin in Vegetable&Fruits
Up load flow chart Lab12_Vitamin in vegetable&Fruits
Vitamin in Food
Up load report_Lab12
Vitamin in Food_Text
Vintamin in PDF
Mineral
Direction lab 13
Mineral text
Mineral slide
Up load flow chart_Lab13
Upload Lab report_13
ส่งงานวิตามินและเกลือแร่
Mineral in PDF
Pigments
Slide_Pigments
Text_Pigments
pig,ent in pdf
Flavors
Slide_Flavor
Text_Flavors
flavor in pdf
Food Additives
Slide_Food Additives
Text_Food Additives
ส่งรายงาน Additive
additive in pdf
Midterm Exam _Food Proteins
ข้อสอบชุดที่ 1
ข้อสอบชุดที่ 2
ข้อสอบชุดที่ 3
ข้อสอบชุดที่ 4
ข้อสอบชุดที่ 5
ข้อสอบชุดที่ 6
ข้อสอบชุดที่ 7
ส่งช้อสอบที่นี่
Final_LipdPigmentVitamin
ข้อสอบชุดที่ 1
ข้อสอบชุดที่ 2
ข้อสอบชุดที่ 2
ข้อสอบชุดที่ -3
ข้อสอบชุดที่ 4
ข้อสอบชุดที่ 5
ข้อสอบชุดที่ 6
ข้อสอบชุดที่ 7
ส่งข้อสอบ Final_LipidPigmentVitamin
Final_AdditiveFlavorMineral
ข้อสอบชุดที่ 1
ข้อสอบชุดที่ 2
ข้อสอบชุดที่ 3
ข้อสอบชุดที่ 4
ข้อสอบชุดที่ 5
ข้อสอบชุดที่ 6
ข้อสอบชุดที่ 7
ส่งข้อสอบ final AdditiveFlavorMineral
About the Instructor
469 Students
22 Courses
นิภาพร ทวีจันทร์
nipaporn
นิภาพร เส็งคำปาน
Show More >>
登録オプション
SE133203 :: Food Chemistry
Teacher:
รศ.นิภาพร ทวีจันทร์
Teacher:
รศ.บังอร เหมัง
Skill Level
:
Beginner
このコースにゲストはアクセスできません。ログインしてください。
続ける
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2020年 06月 17日
33 Students Enrolled
62 Downloadable Resources
3 Assignments
Course Features
Lectures
15
Start Date
2020年 06月 17日
Skill level
Beginner
Language
English
Assessments
Yes
Tags
No Tags.