black ribbon
  KKU e-Learning
  • 667344 Physical Properties of Food Materials
    0%
  • Previous
  • Course data
    Chung
    กระดานข่าว
    Chủ đề 1
    คำถามก่อนเรียนเรื่องสี
    สมบัติเชิงทัศนศาสตร์ของวัสดุอาหาร
    เครื่องมือวัดสี
    คำตอบคำถามก่อนเรียน
    Chủ đề 2
    คำถามก่อนเรียน-Rheology
    Rheology-modelling
    viscoelastic summary
    question1-rheology
    question2-rheology
    answer-question2-rheology
    วิสโคอิลาสติกของมะม่วงกวน
    Chủ đề 3
    ตัวอย่างการประยุกต์ใช้สมบัติทางกายภาพ
    Chủ đề 4
    การวัดทางกายภาพเบื้องต้น
    ข้อเสนอแนะการวัดทางกายภาพเบื้องต้น
    Dielectric propeties
    Chủ đề 5
    เอกสารอ้างอิง 1
    เอกสารอ้างอิง 2
  • Next
  KKU e-Learning
  • Service Course
    Search for Courses Course Request
  • User manual
  • e-Learning Support
    Chat with admin Site and Privacy Policy
  • FAQs
  • Vietnamese ‎(vi)‎
    Bahasa Indonesia ‎(id)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Thai ‎(th)‎ Vietnamese ‎(vi)‎ ລາວ ‎(lo)‎ ဗမာစာ ‎(my)‎ 한국어 ‎(ko)‎ 日本語 ‎(ja)‎ 简体中文 ‎(zh_cn)‎
      Đóng
      Chuyển đổi chọn tìm kiếm
    • KKU Login | Social Login
    Course Sections
    Course Specific Links
    Universal Links
    667344
    Trang chủ
    Lịch
    Chuyển tới nội dung chính

    Thông tin về khoá học

    1. Trang chủ
    2. Khoá học
    3. Science & Technology
    4. Technology
    5. Food Technology
    6. 667344
    7. Tóm tắt

    667344 Physical Properties of Food Materials

    • Teacher: ผู้ช่วยศาสตราจารย์อารยา เชาว์เรืองฤทธิ์
    Skill Level: Beginner

    Follow Us

    • Service Course
      • Search for Courses
      • Course Request
    • User manual
    • e-Learning Support
      • Chat with admin
      • Site and Privacy Policy
    • FAQs
    • Vietnamese ‎(vi)‎
      • Bahasa Indonesia ‎(id)‎
      • English ‎(en)‎
      • Español - Internacional ‎(es)‎
      • Français ‎(fr)‎
      • Thai ‎(th)‎
      • Vietnamese ‎(vi)‎
      • ລາວ ‎(lo)‎
      • ဗမာစာ ‎(my)‎
      • 한국어 ‎(ko)‎
      • 日本語 ‎(ja)‎
      • 简体中文 ‎(zh_cn)‎
    Bạn đang truy cập với tư cách khách vãng lai (Đăng nhập)
    Data retention summary
    Get the mobile app
    Policies