black ribbon
  KKU e-Learning
  • SE133203 :: Food Chemistry
    0%
  • Précédent
  • Données du cours
    Généralités
    Announcements
    กรดอะมิโนและโปรตีนในอาหาร
    Amino acid and proteins in food
    Amino acid and protein in food_Text file
    post test 1
    post test 2
    post test 3
    post test 4
    post test 5
    Section 5
    Slide_Enzyme in Food industry
    Enzyme in Food industry_Text file
    ข้อสอบกลางภาคเรื่อง Food Enzyme
    ส่งข้อสอบเรื่องเอนไซม์
    Lipids in Food
    Food Lipids Text files
    ส่งการบ้านโครงสร้างของ Polyunsaturated fatty acids (PUFA)
    Slide_Lipid in Foods
    โปรดแนะนำตัวเป็นกรดไขมันอิ่มตัว
    โปรดแนะนำตัวเป็นกรดไขมันไม่อิ่มตัว
    Cholesterol
    lipid pdf
    Vitamine
    Direction Lab12_Vitamin in Vegetable&Fruits
    Up load flow chart Lab12_Vitamin in vegetable&Fruits
    Vitamin in Food
    Up load report_Lab12
    Vitamin in Food_Text
    Vintamin in PDF
    Mineral
    Mineral text
    Mineral slide
    ส่งงานวิตามินและเกลือแร่
    Mineral in PDF
    Pigments
    Slide_Pigments
    Text_Pigments
    pig,ent in pdf
    Flavors
    Slide_Flavor
    Text_Flavors
    flavor in pdf
    Food Additives
    Slide_Food Additives
    Text_Food Additives
    ส่งรายงาน Additive
    additive in pdf
    Midterm Exam _Food Proteins
    Final_LipdPigmentVitamin
    Final_AdditiveFlavorMineral
  • Prochain
  KKU e-Learning
  • Service Course
    Search for Courses Course Request
  • User manual
  • e-Learning Support
    Chat with admin Site and Privacy Policy
  • FAQs
  • Français ‎(fr)‎
    Bahasa Indonesia ‎(id)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Thai ‎(th)‎ Vietnamese ‎(vi)‎ ລາວ ‎(lo)‎ ဗမာစာ ‎(my)‎ 한국어 ‎(ko)‎ 日本語 ‎(ja)‎ 简体中文 ‎(zh_cn)‎
      Fermer
      Activer/désactiver la saisie de recherche
    • KKU Login | Social Login
    Course Sections
    Course Specific Links
    Universal Links
    SE133203 :: Food Chem
    Accueil
    Calendrier
    Passer au contenu principal

    Informations du cours

    1. Accueil
    2. Cours
    3. Nongkai Campus
    4. Food Technology and Innovation
    5. SE133203 :: Food Chem
    6. Résumé

    SE133203 :: Food Chemistry

    • Teacher: รศ.นิภาพร ทวีจันทร์
    • Teacher: รศ.บังอร เหมัง
    Skill Level: Beginner

    Suivez nous

    • Service Course
      • Search for Courses
      • Course Request
    • User manual
    • e-Learning Support
      • Chat with admin
      • Site and Privacy Policy
    • FAQs
    • Français ‎(fr)‎
      • Bahasa Indonesia ‎(id)‎
      • English ‎(en)‎
      • Español - Internacional ‎(es)‎
      • Français ‎(fr)‎
      • Thai ‎(th)‎
      • Vietnamese ‎(vi)‎
      • ລາວ ‎(lo)‎
      • ဗမာစာ ‎(my)‎
      • 한국어 ‎(ko)‎
      • 日本語 ‎(ja)‎
      • 简体中文 ‎(zh_cn)‎
    Vous êtes connecté anonymement (Connexion)
    Résumé de conservation de données
    Obtenir l'app mobile
    Politiques