KKU e-Learning
SE133203 :: Food Chemistry
0%
Previous
Course data
一般
Announcements
กรดอะมิโนและโปรตีนในอาหาร
Amino acid and proteins in food
Amino acid and protein in food_Text file
post test 1
post test 2
post test 3
post test 4
post test 5
トピック 5
Slide_Enzyme in Food industry
Enzyme in Food industry_Text file
ข้อสอบกลางภาคเรื่อง Food Enzyme
ส่งข้อสอบเรื่องเอนไซม์
Lipids in Food
Food Lipids Text files
ส่งการบ้านโครงสร้างของ Polyunsaturated fatty acids (PUFA)
Slide_Lipid in Foods
โปรดแนะนำตัวเป็นกรดไขมันอิ่มตัว
โปรดแนะนำตัวเป็นกรดไขมันไม่อิ่มตัว
Cholesterol
lipid pdf
Vitamine
Direction Lab12_Vitamin in Vegetable&Fruits
Up load flow chart Lab12_Vitamin in vegetable&Fruits
Vitamin in Food
Up load report_Lab12
Vitamin in Food_Text
Vintamin in PDF
Mineral
Mineral text
Mineral slide
ส่งงานวิตามินและเกลือแร่
Mineral in PDF
Pigments
Slide_Pigments
Text_Pigments
pig,ent in pdf
Flavors
Slide_Flavor
Text_Flavors
flavor in pdf
Food Additives
Slide_Food Additives
Text_Food Additives
ส่งรายงาน Additive
additive in pdf
Midterm Exam _Food Proteins
Final_LipdPigmentVitamin
Final_AdditiveFlavorMineral
Next
KKU e-Learning
サイドパネル
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
日本語 (ja)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
検索
閉じる
検索
検索入力に切り替える
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
SE133203 :: Food Chem
Home
カレンダー
メインコンテンツへスキップする
コース情報
Home
コース
Nongkai Campus
Food Technology and Innovation
SE133203 :: Food Chem
概要
SE133203 :: Food Chemistry
Teacher:
รศ.นิภาพร ทวีจันทร์
Teacher:
รศ.บังอร เหมัง
Skill Level
:
Beginner