KKU e-Learning
SE133203 :: Food Chemistry
0%
Previous
Course data
ທົ່ວໄປ
Announcements
กรดอะมิโนและโปรตีนในอาหาร
Amino acid and proteins in food
Amino acid and protein in food_Text file
Pre Test1_ Amino acid
Post test1 Food Chem
Pre Test2_Food Chem
Test3
แบ่งกลุ่มละ 4 คน
ຫົວຂໍ້ 5
Slide_Enzyme in Food industry
Enzyme in Food industry_Text file
ข้อสอบกลางภาคเรื่อง Food Enzyme
ส่งข้อสอบเรื่องเอนไซม์
Lipids in Food
Food Lipids Text files
ส่งการบ้านโครงสร้างของ Polyunsaturated fatty acids (PUFA)
Slide_Lipid in Foods
โปรดแนะนำตัวเป็นกรดไขมันอิ่มตัว
โปรดแนะนำตัวเป็นกรดไขมันไม่อิ่มตัว
Cholesterol
Vitamine
Direction Lab12_Vitamin in Vegetable&Fruits
Up load flow chart Lab12_Vitamin in vegetable&Fruits
Vitamin in Food
Up load report_Lab12
Vitamin in Food_Text
Mineral
Mineral text
Mineral slide
ส่งงานวิตามินและเกลือแร่
Pigments
Slide_Pigments
Text_Pigments
Flavors
Slide_Flavor
Text_Flavors
Food Additives
Slide_Food Additives
Text_Food Additives
ส่งรายงาน Additive
Midterm Exam _Food Proteins
ข้อสอบชุดที่ 1
ข้อสอบชุดที่ 2
ข้อสอบชุดที่ 3
ข้อสอบชุดที่ 4
ข้อสอบชุดที่ 5
ข้อสอบชุดที่ 6
ข้อสอบชุดที่ 7
ส่งช้อสอบที่นี่
Final_LipdPigmentVitamin
ข้อสอบชุดที่ 1
ข้อสอบชุดที่ 2
ข้อสอบชุดที่ 2
ข้อสอบชุดที่ -3
ข้อสอบชุดที่ 4
ข้อสอบชุดที่ 5
ข้อสอบชุดที่ 6
ข้อสอบชุดที่ 7
ส่งข้อสอบ Final_LipidPigmentVitamin
Final_AdditiveFlavorMineral
ข้อสอบชุดที่ 1
ข้อสอบชุดที่ 2
ข้อสอบชุดที่ 3
ข้อสอบชุดที่ 4
ข้อสอบชุดที่ 5
ข้อสอบชุดที่ 6
ข้อสอบชุดที่ 7
ส่งข้อสอบ final AdditiveFlavorMineral
Next
KKU e-Learning
ແຜງດ້ານຂ້າງ
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
ລາວ (lo)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
ຄົ້ນຫາ
ປິດ
ຄົ້ນຫາ
ສະຫຼັບການປ້ອນຂໍ້ມູນການຊອກຫາ
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
SE133203 :: Food Chem
ໜ້າຫຼັກ
ປະຕິທິນ
ຂ້າມໄປຫາເນື້ອຫາຫຼັກ
ຂໍ້ມູນວິຊາ
ໜ້າຫຼັກ
ວິຊາ
Nongkai Campus
Food Technology and Innovation
SE133203 :: Food Chem
ສະຫຼຸບ
SE133203 :: Food Chemistry
Teacher:
รศ.นิภาพร ทวีจันทร์
Teacher:
รศ.บังอร เหมัง
Skill Level
:
Beginner