black ribbon
  KKU e-Learning
  • SE133203 :: Food Chemistry
    0%
  • Previous
  • Course data
    Chung
    Announcements
    กรดอะมิโนและโปรตีนในอาหาร
    Amino acid and proteins in food
    Amino acid and protein in food_Text file
    post test 1
    post test 2
    post test 3
    post test 4
    post test 5
    Chủ đề 5
    Slide_Enzyme in Food industry
    Enzyme in Food industry_Text file
    ข้อสอบกลางภาคเรื่อง Food Enzyme
    ส่งข้อสอบเรื่องเอนไซม์
    Lipids in Food
    Food Lipids Text files
    ส่งการบ้านโครงสร้างของ Polyunsaturated fatty acids (PUFA)
    Slide_Lipid in Foods
    โปรดแนะนำตัวเป็นกรดไขมันอิ่มตัว
    โปรดแนะนำตัวเป็นกรดไขมันไม่อิ่มตัว
    Cholesterol
    lipid pdf
    Vitamine
    Direction Lab12_Vitamin in Vegetable&Fruits
    Up load flow chart Lab12_Vitamin in vegetable&Fruits
    Vitamin in Food
    Up load report_Lab12
    Vitamin in Food_Text
    Vintamin in PDF
    Mineral
    Mineral text
    Mineral slide
    ส่งงานวิตามินและเกลือแร่
    Mineral in PDF
    Pigments
    Slide_Pigments
    Text_Pigments
    pig,ent in pdf
    Flavors
    Slide_Flavor
    Text_Flavors
    flavor in pdf
    Food Additives
    Slide_Food Additives
    Text_Food Additives
    ส่งรายงาน Additive
    additive in pdf
    Midterm Exam _Food Proteins
    Final_LipdPigmentVitamin
    Final_AdditiveFlavorMineral
  • Next
  KKU e-Learning
  • Service Course
    Search for Courses Course Request
  • User manual
  • e-Learning Support
    Chat with admin Site and Privacy Policy
  • FAQs
  • Vietnamese ‎(vi)‎
    Bahasa Indonesia ‎(id)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Thai ‎(th)‎ Vietnamese ‎(vi)‎ ລາວ ‎(lo)‎ ဗမာစာ ‎(my)‎ 한국어 ‎(ko)‎ 日本語 ‎(ja)‎ 简体中文 ‎(zh_cn)‎
      Đóng
      Chuyển đổi chọn tìm kiếm
    • KKU Login | Social Login
    Course Sections
    Course Specific Links
    Universal Links
    SE133203 :: Food Chem
    Trang chủ
    Lịch
    Chuyển tới nội dung chính

    Thông tin về khoá học

    1. Trang chủ
    2. Khoá học
    3. Nongkai Campus
    4. Food Technology and Innovation
    5. SE133203 :: Food Chem
    6. Tóm tắt

    SE133203 :: Food Chemistry

    • Teacher: รศ.นิภาพร ทวีจันทร์
    • Teacher: รศ.บังอร เหมัง
    Skill Level: Beginner

    Follow Us

    • Service Course
      • Search for Courses
      • Course Request
    • User manual
    • e-Learning Support
      • Chat with admin
      • Site and Privacy Policy
    • FAQs
    • Vietnamese ‎(vi)‎
      • Bahasa Indonesia ‎(id)‎
      • English ‎(en)‎
      • Español - Internacional ‎(es)‎
      • Français ‎(fr)‎
      • Thai ‎(th)‎
      • Vietnamese ‎(vi)‎
      • ລາວ ‎(lo)‎
      • ဗမာစာ ‎(my)‎
      • 한국어 ‎(ko)‎
      • 日本語 ‎(ja)‎
      • 简体中文 ‎(zh_cn)‎
    Bạn đang truy cập với tư cách khách vãng lai (Đăng nhập)
    Data retention summary
    Get the mobile app
    Policies